Beoordelingen van Eethuis Tante Loes Veghel

Recente recensies van Eethuis Tante Loes Veghel

5 sterren na 123 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Wederom zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten en genoten van de heerlijke gerechten

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was super lekker en meer dan voldoende

, 08-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Een authentiek lekkere Surinaams roti schotel) gegeten. Zoals gewoonlijk smaakte alles zeer goed. Helaas waren de banenchips/casavechips op, maar dit werd direct opgelost door stukjes spekkoek (1 naturel en 1 met pandan) aan te bieden. Bestellingen staan altijd op tijd klaar en aardige mensen bij Tante Loes.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was super, zoals wij verwachten. Wij komen zekers terug!!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Handige bestelservice, heerlijk gegeten. Ruim voldoende en vriendelijk geholpen. Ga zo door!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed te doen

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Met liefde gekookt dag proef je! Heerlijk gegeten.

, 22-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima in orde lekker gegeten Iets minder bami en iets meer groente zou ik persoonlijk prefereren Tante Loes is een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering Helaas was de bami veel te bitter en hebben we deze niet kunnen eten. De roti was wel heerlijk.

Reactie van Eethuis Tante Loes:Hoi Wendy, vervelend om te horen van de bami, stuur ons even een mailtje dan maken we het goed met je, liefs Tante

, 12-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Wederom heerlijk geeten zoals altijd x

, 11-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Goed warm en erg lekker

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Alles wat we bestelde was voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit tegen een normale prijs. Uitstekende bezorging, het eten is goed warm ondanks dat het in Uden bezorgd word.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De saté schotel Tante Loes was heerlijk! Een toppertje!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, en voldoende. Jammer dat de gevraagde tijd niet gehaald werd, maar op een zaterdag op de drukste tijd kan dat best een keer gebeuren. Begrip hiervoor

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar voor het ophalen Mooie porties, en heel erg lekker. Kom zeker terug

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was best lekker, voor mij had er wel Meer groente bij gemogen ik had roti kip genomen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Het eten was echt super. Echt surinaamse smaak. Vriendelijk personeel. Snelle service een echte aanrader en voor jullie een klant erbij.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond dat er vandaag een andere balans zat in de gebruikte smaakmakers. De gember leek duidelijker aanwezig te zijn, wat ik als minder prettig ervaren heb. Hij overheerste een beetje.

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Echt heel lekker, alles zeer smaakvol. Een aanrader, de roti was precies zoals die hoort te zijn!

, 18-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd top!

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker hoor !

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was op afgesproken tijd bezorgd (voor 16:00 online bestelling gedaan). Goede temperatuur en heerlijk. Wij gaan vaker bij tante Loes bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker en veeeeel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker, eens wat anders! Ruime porties.

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de eerste keer besteld en laten bezorgen. Bezorging was perfect. Op tijd en de maaltijd was goed warm ondanks dat het bezorgd werd in Uden. Smaak en kwaliteit is perfect. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 05-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

We hadden bami met kipsate besteld. Het was weer heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een eerdere beoordeling waarbij ik helaas 1 ster moest geven ivm de tijd van bestellen tot bezorgen en de communicatie daartussen in vandaag een nieuwe kans gegeven. Bij de bestelling een tijd aangegeven en slechts enkele minuten later de bezorging. Perfect! De kwaliteit van het eten was wederom super. Heerlijk en smaakvol gegeten van de ruime porties.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten. Goede prijs, kwaliteit verhouding. Niet te zout. Vega(n) friendly. Zeker aan te raden.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Het bestelde eten was keurig op tijd klaar. De porties waren ruim voldoende en echt heerlijk. Voor herhaling vatbaar.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben enorm genoten, was echt heerlijke Roti, wij komen terug!

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

, 20-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hoeveelheid was goed maar de rendang was eerder raar smakende pulled beef met niet de kruiden die bij rendang horen....helaas ook niet opgegeten.

Reactie van Eethuis Tante Loes:Hoi Jen, dank voor je reactie, er is natuurlijk geen standaard recept voor Rendang net zoals er niet 1 juiste manier is om Bara of Roti te maken, iedere streek heeft zijn eigen variant. Onze Rendang wordt gemaakt met citroengras, salem, cocos, laos, ui, korianderzaad, komijnzaad, gember, knoflook, Badjak, palmsuiker en maggi en natuurlijk rundvlees. Maar het kan natuurlijk zijn dat je een recept gewent bent met andere ingrediënten, die beter bij je smaak past.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De afhaalmaaltijd was van goede kwaliteit. Bijzonder smakelijk ook.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Kip was mals en lekker gekruid. Sambal, perfect voor over de bami. Gewoon goed en fijn dat ze bezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

enige wat ik zou willen zeggen is dat er misschien zelfs een beetje minder rijst bij had gemogen :) daar kwamen we niet doorheen.

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was niet wat wij er van verwacht hadden, weinig groenten in de bami, ook hadden we kip saté besteld en we kregen tofu sate

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed warm, oprijd bezorgd Was lekker, niet bijzonder

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hartstikke lekker! Ga zeker vaker bestellen!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Dit was de eerste keer en echt super lekker. Complimenten!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super smaakvol, meer dan voldoende, fantastisch op tijd en vriendelijk bezorgd. Ik zou echt niet weten hoe dit over de gehele linie beter had gekund... (En dat telkens weer. :) )

, 14-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super lekker eten en keurig en goed verpakt , lekker warm als het gebracht word 👍👍

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Miste de kerrie door /bij de rijst? Maar was verders super lekker

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte prima! Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging netjes en op tijd.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na bestelling bericht dat bezorging zou plaatsvinden 50 min later. Prima kan best druk zijn. Echter pas na aangegeven tijd bericht dat de bezorger onderweg ging om vervolgens pas een half uur later te arriveren.... afstand tot restaurant is echter nog geen 10 minuten fietsen. Over kwaliteit en smaak van het eten niets dan lof, smaakvol porties zijn ruim voldoende en ondanks levertijd toch goed warm

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

na het opwarmen was het wat droog

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk. Kip was lekker mals, smaak was lekker. Portie was niet te groot. Bezorging was netjes

, 23-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor het eerst besteld bij eethuis tante loes. Het eten was heel lekker en zeker voor herhaling vatbaar!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke roti en goede service. Hier ga ik zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Kip smaakte voortreffelijk !! Bestellen nog wel eens een keer

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Was super lekker👍👍👍

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti was heerlijk en kwam bloedje heet aan en mooi op tijd

, 17-12-2020

Kwaliteit:

Rating

goede service en heel lekker eten

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, echt een aanrader!

, 12-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle en goede bezorging. Eten heel lekker.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Wederom lekker gegeten! Goede portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Bami Javaanse kip was heerlijk! We gaan zeker nog eens bij jullie bestellen.😋

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten en mooi op tijd bezorgd. De Roti kip was goed en meer als genoeg voor een stevige maaltijd. Vandaar de bami maar even bewaren tot morgen.. :-)

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

allemaal weer heerlijk, enkel jammer dat de soep op z'n kant dus het meeste was redelijk doorweekt. kan gebeuren. de vorige keer was alles 5 sterren zeker weten

Reactie van Eethuis Tante Loes:Hoi Robin, dank je wel voor je positieve bijdrage, als je me even een mailtje stuurt maak ik het ook goed met de soep voor je. liefs Tante.

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk, warm en op tijd geleverd

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Onze bestelling is niet helemaal goed gegaan, maar het was erg lekker!

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering van heerlijke roti en bami. Porties zijn ruim voldoende voor een volwassene.

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Was voor ons de eerste keer om bij jullie eten te halen, maar zeker niet de laatste keer. Ook ontzettend fijn dat jullie voor zowat alles een vegan variant hebben 👌

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De roti kip was heerlijk! Echt een aanrader! Snelle bezorging op zaterdagavond.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker en het zijn ook ruime porties voor de grote eters. De bezorging was snel .

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is een keer wat anders als Chinees al had het allemaal wat warmer gemogen maar het smaakte niet verkeerd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie porties. Heerlijk eten. Voor herhaling vatbaar

, 13-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijd en perfect op tijd bezorgd.

, 12-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was een heerlijke maaltijd. Zou voor 2 personen zijn maar was voldoende voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Wij zijn een huishouden met 2 volwassenen en kunnen er dus 2 dagen van eten. De bestelling was mooi op tijd en de temperatuur van het eten was heel goed. Kortom: dit is voor herhaling vatbaar.

, 10-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten en goed voor een grote maag.

, 09-11-2020

Kwaliteit:

Rating

super lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super! Heerlijk gegeten, keurige bezorging! Aanrader en we gaan zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten voor een goed prijs. Aanrader

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super goed en super snel!

, 06-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hadden bami met garnalen en roti vegan. Het was niet echt vies maar ook niet echt lekker. De bami leek opgewarmd met ketjap en de roti was gortdroog. Verder zat bij beide gerechten te veel aardappel en te weinig groente. Een supersaaie hap. Het stond wel netjes op tijd klaar.

Reactie van Eethuis Tante Loes:Hallo Monica, erg jammer dat je ons eten niet zo lekker vond. Maar even voor de zekerheid, Surinaamse Bami is bruine bami en wordt inderdaad gebakken met een ketjap marinade en een roti plaat is heel droog als je hem niet gebruikt als bestek om de vulling en kip mee te pakken. mvg Tante

, 04-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond de het personeel heel erg vriendelijk. Helemaal top. Smaak van de saoto vond ik heel erg lekker. Alleen de rijst zou van mij in een apart zakje erbij mogen. Samosa kregen we drie gratis erbij. Mooie service en ze waren super lekker.

, 01-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk en zat netjes verpakt, porties ook voldoende. De kip kerrie mag van ons wel net iets kruidiger :)

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekkere maaltijd Goede porties Wij zijn fan en zullen er vaker afhalen de komende tijd!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen via website gaat gemakkelijk. Smaak is goed, portie was groot genoeg. Stukken kip mocht wel wat kleiner bij de Sauto. En sauto mix mocht wel wat meer ;-) Verder top service!

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten te zout. Bezorging voldoende. betaling lastig. Kon in eerste instantie niet betalen. Blijkt achteraf te liggen aan de minimum bestelomvang die ik niet haalde. Dit zou bij het afrekenen zichtbaar moeten zijn.

Reactie van Eethuis Tante Loes:Beste Ronald, dank voor je reactie en heb het even nagekeken maar bij je bestelling geeft hij rechts het minimum bestelbedrag wel aan in het rood, en deze wordt zwart als je het bereikt hebt. met vriendelijke groet, Tante.

, 26-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Fijn dat er weer wat meer variatie in Veghel is qua eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima eten

, 22-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kip was erg lekker van smaak,de bami iets te heftig van smaak. Ik persoonlijk zou het lekkerder vinden als de bami wat neutraler is omdat de kip al zo lekker van smaak is

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft heerlijk gesmaakt en was ruim voldoende de bezorging was kei lief en ook heel correct super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

35 min. later bezorgd Kwaliteit goed en gelukkig nog warm

Reactie van Eethuis Tante Loes:Beste M van Riel, we vinden het erg vervelend om mensen te laten wachten maar zeker nu de restaurants dichtzijn wordt er nog meer afgehaald en besteld dan normaal, en wij Nederlanders willen liefst ook op dezelfde tijd eten (tussen 17.30 en 18.30). En ook al maken we iedere 5 minuten een bestelling dan zijn dat bij 15 bestelling gewenst om 18.00 uur al 75 minuten verder bij nummer 15. Bestellingen gedaan voor 17.00 en na 19.00 zijn daarom vaak veel sneller bezorgd (of op woensdag t/m vrijdag).. En het is dus wel zo dat het eten nadat het gemaakt is ook snel bezorgd wordt. Nogmaals excuus, maar hoop dat dit hele verhaal een klein beetje verduidelijking geeft waarom het soms wat langer kan duren, liefs Tante

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Keurig op tijd, warm op tafel, héérlijk gegeten !

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bijzonder vriendelijk personeel, eten is uitstekend. Super roti, en precies op afgesproken tijd gereed. Top!

, 18-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Hallo we hebben gisteren genoten van de roti kip. Heerlijk en zeker voor herhaling vatbaar! We hadden ook n portie bami met gember/knoflook garnalen...Sorry , niet leuk om te zeggen maar het was echt niet lekker!!! De bami zelf had n rare , bittere, nasmaak. En de kousenband en garnalen hadden erg weinig smaak. Met vier mensen hebben we het geproefd en we vonden t allemaal niet lekker. We bestellen zeker nog een keer uw roti . En de soato , die we n keer bij jullie op t terras op hadden, vinden we ook erg lekker. Veel succes nog verder met alles

Reactie van Eethuis Tante Loes:Hallo Gaby, fijn dat je de moeite neemt om een review met uitleg te geven dat waarderen we echt. De opmerking met de bami nemen we ter harte, hoort zo natuurlijk niet, zou je ons even een mailtje kunnen sturen? Dan maken we het goed met je. Tante Loes

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Eindelijk een Surinamese eethuis in Veghel! Ik mis alleen nog een aantal gerechten: Surinaamse nasi Kip saty Broodje kouseband, kerrie,bakkeljauw,Pom etc. Dawet Gebakken banaan Misschien voor in de toekomst. Veel succes!

Reactie van Eethuis Tante Loes:We werken veel met specials in het Eethuis daarin komen sommige gerechten zeker nog voorbij, alleen met afhalen en bezorgen kunnen we niet alles doen.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Goede porties voor een goede prijs.

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vandaag voor het eerst besteld......ROTI!!! 1 voor nu en 1 voor in de vriezer. Vlotte en vriendelijke bezorging. De roti was ok maar helaas niet overweldigend qua smaak. Jammer vond ik het dat de kip apart van het gerecht was klaargemaakt en niet had gesmoord in de marinade. Deze roti was anders dan wat ik gewend was, iets tegen de flauwe kant. Desalniettemin lekker gegeten. Ik ga zeker nog andere gerechten proberen.

Reactie van Eethuis Tante Loes:Hallo Claudia, wij koken modern Surinaams met minder zout, olie en vet, en een van de zaken die daarin in past is dat we kippenhaas filet gebruiken voor de roti, deze heeft veel minder vet en is erg mals in vergelijking met bouten, behalve als je hem mee gaat stoven dan wordt hij erg droog. Vandaar dat we deze apart bakken op de plaat. Met vriendelijke groet Tante Loes

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, tante Loes is een aanrader! De massala met een beetje sambal gaat nooit vervelen. Ik kende ze al van de Barabus en nu gelukkig ook in Veghel

, 17-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 15-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top !!! Teveel voor 1 pannenkoek dus die bestel ik volgende x 1 extra

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, mijn dochters zijn allebei Vegetarisch en hebben ook lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Perfecte porties, vriendelijk personeel en netjes op tijd klaar!

, 12-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Mmmmm...... op tijd klaar, lekker en vers!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Verrassend lekker! Porties goed. Wij komen zeker terug.

, 09-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed advies, lekker gegeten, mooie portie voor een goede prijs. Jullie zijn een mooie toevoeging voor Veghel!

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke smaken en goed kwaliteit. Portie wat aan de magere kant.

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, voor herhaling vatbaar

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, bestelling op afgesproken tijd klaar. Vriendelijk personeel. Corona maatregelen goed en duidelijk

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Kip was heel mals

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, smaakt goed, kip erg mals, mag wel wat meer zijn bij take away 😁

, 01-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ik vind het verhoudingsgewijs nog heel duur. De bara met kip kerrie was erg lekker en goed aan de prijs. De roti vond ik tegenvallen en heb ik betere gegeten. Voor 9.50 krijg je kleine krieltjes van de supermarkt met blokjes kip op de plaat gebakken en welgeteld misschien 10 kleine boontjes. Dat vond ik wel jammer. De smaak was op zich ok. Maar ik had iets beters verwacht voor een surinaams eethuis. Misschien een verbeterpunt. Saoto soep vond ik overigens ook duur voor deze portie.

, 28-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Héérlijk van smaak. De porties wat aan de kleine kant. Voor grote eters net als wij 😉gaan zeker nog wel eens terug voor een bestelling te doen. Fijn weer eens wat anders om te kiezen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Hartstikke goed, lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-09-2020

Kwaliteit:

Rating

roti was lekker, het extra bakje vegan massala zat geen aardapels en kouseband in, alleen droge tempe tofu

Reactie van Eethuis Tante Loes:Hallo Dave, als je extra tofu en tempé besteld krijg je alleen tofu en tempé in knoflook gember gebakken. (net als bij extra kip, alleen kip) maar als je ook roti vulling erbij wil geen probleem, gewoon even aangeven bij de opmerkingen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-09-2020

Kwaliteit:

Rating

jammer, maar de rotti smaakt helemaal niet naar een originele rotti. Aardappels zijn gewoon mini bistro krieltjes, en de eieren zijn ook niet hoe ze moeten zijn. totaal geen lekkere smaak aan de rotti. flauw.jammer, maar ik hoop dat het verbeterd zal worden.

, 23-09-2020

Kwaliteit:

Rating